Wednesday, July 12, 2017

Gambar Raya 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Tak terlambat lagi kan? Masih lagi dalam bulan Syawal. Cik Timm belum settle lagi puasa 6. Upss, hampa semua puasa 6 tak?



Raya tahun ini gambar famili dengan golongan bujangss & famili Abang Mie je. Kakak sulung dengan Kak Yu balik kampung suami masing-masing.

Gambar sweet, peluk-peluk pun dengan anak bulus je tatkala tengok orang lain bergambar berkepit suami or anak. Sadisnya, haha!



Ramai keluarga berkunjung dari pagi sampai ke petang. Tengahari Cik Timm sempat curi masa ke Sunway Carnival. Hantar makanan dekat budak-budak tu. Kesian ramai customers sampai tak sempat nak sarapan pun. Depa bagitau ada golongan ni balas dendam sebab bulan puasa tak dapat makan di sini. Alahai, bertabahlah anak-anakku. 

Rumah Cik Timm tahun ni, bermula dari raya pertama sampai raya ketiga orang berkunjung non-stop. Memang dahsyat tahun ni meriah dengan keluarga. Raya kedua petang tu Cik Timm beraya rumah kawan-kawan rapat area Kulim ni. Raya ketiga ikut kakak sulung beraya di Kepala Batas. 

Ya, Cik Timm cuti dari raya pertama-ketiga. Lepas tu kerja balik sekejap dalam seminggu sebelum bercuti selamanya. Hahaha!

Mai tengok sikit gambar keluarga raya anda, mesti meriah kan??

7 comments:

  1. hehehe cik Yana pakai tak buat dah kot puasa 6 tu .. selamat hari raya cik Timm =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu ler, timm pun rsa xdan dah nih..

      Delete
  2. ohhh.. miss Ayu tak de lah ea.. selamat hari raya timm ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss ayu balik melaka kpg husbandnya..

      Delete
  3. selamat hari raya cik timm..:)

    ReplyDelete
  4. salam kenal.

    since dah tua2 ni, gambar raya pun memang sentiasa tak semengah..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com