Wednesday, July 05, 2017

Tempat Makan Best dan Murah di Pulau Pangkor

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Hai semua, sambil-sambil Cik Timm tengok gambar dalam lappy ni baru teringat info yang lupa dikongsi. Sekiranya anda semua stay di Nipah Bay Villa atau sekitar Teluk Nipah boleh dinner di ;

Mamah Seafood Ikan Bakar

Memang highly recommend sebab makanan sedap, harga berpatutan. Untuk harga exactly Cik Timm betul-betul dah terlupa berapa kami bayar malam tu. Tapi memang licin sampai menjilat pinggan, heheh.


Pilih sendiri lauk yang nak, pastu bagitau je makcik tu korang nak masak macamana eh. Kalau dah rasa nak jadi anak dara rajin pi tolong sekali..



Kadang-kadang kalau travel ni kalau kita pi dengan geng yang satu kepala, semua benda jadi fun & tak tension. Cik Timm bersyukur sangat sebab travel dengan depa ni memang the BEST THING EVER!! Sebelum ni membontot je ikut rombongan sekolah, haha!

Kalau anda semua nak makan yang ringan-ringan, sepanjang jalan tepi pantai ni macam-macam gerai ada. Cenderahati tak usah cerita, pandai-pandailah cari yang paling murah, & tawar menawar ye.



Cari entry lain berkenaan Pulau Pangkor?

Bawah ni pun ada 👇
DAY 1: 1st Checkpoint di Kuala Lumpur
DAY 2: Trip ke Pulau Pangkor
DAY 3: Snorkeling & Rendam Time PART 1
DAY 3: Tempat Best Untuk Shopping di Pulau Pangkor PART 2


1 comment:

  1. ehhehe kalo makcik tu kasi makan free okay pegi masak skali xpa ehe..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com