Sunday, November 12, 2017

Senarai Pasar Malam di Kulim

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

sumber google

Hai semua, dah lama Cik Timm nak update senarai pasar malam sepanjang Cik Timm hidup di Kulim ni. Mana tau kalau ada yang baru je duduk area Kulim tapi tak tau pasar malam dekat mana.

Sini Cik Timm dah senaraikan. Setiap hari ada pasar malam tau. Kalau rasa malas nak masak atau cari barang basah, baju murah-murah ke bolehlah berkunjung ke pasar malam!

Ahad - Kelang Lama
Isnin - Taman Lobak & Pasar Tani 
Selasa - Taman Selasih
Rabu - Pasar Kulim
Khamis - Kelang Lama
Jumaat - Taman Selasih
Sabtu - Pasar Kulim

Hujan-hujan ni memang malas nak keluar rumah kan?
Duduk rumah layan TV lagi best.

Tau tak apa yang best duduk Kulim ni? Harga makanan dia memang murah dan mampu milik. 
Nama pun tanah tumpahnya darahku, memang tempat kita tinggal paling best nak dibandingkan dengan tempat lain ❤

5 comments:

  1. Sejak arwah tok wan zumal tak ada dah tak p kulim balik jenguk org kampung moyang zumal. Kalau p sendiri confirm sesat.

    ReplyDelete
  2. tu dia..rajin Timm buat kajian.hehe

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com