Monday, July 11, 2011

Pentauliahan Palapes Kali Ke-30

Salam n Salam Sejahtera

Aku nak mengucapkan berbanyak2 tahniah kepada senior2 airforce Unimas yang berjaya ditauliahkan menjadi Pegawai Muda..



Ni suma gambar2 yang diambil dr kwan aku punya fesbok..
Suma gambar2 Pegawai Muda Palapes Unimas..
Yang bju putih Palapes Darat, biru tua Palapes Udara (Airforce)






Bukannya ape, senior aku semuanya baik2 belaka..
Cuma waktu Minggu Suai Kenal (MSK) je sakit..
MSK juga dikenali dengan MINGGU SEKSA KADET kui3..

So, semester depan (sem ke-3)..
Aku yang dah naik jadi intermediate akan dijaga oleh Young Officer (YO) baru..
Hopefully, walaupun diorg dah naik pangkat..
Diorg masih lagi rendah diri & menerapkan nilai2 murni yang baik kepada kami yang masih bru nak belajar ni..

Emm, semester depan aku dah ada junior pula..
Aku pulak yang dipanggil "PUAN"..
Cam pelik jerr...

me n Kak Mas dr Palapes Darat sama2 da latihan menembak..
Sajer gatai letak..hehe..

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com