Wednesday, July 06, 2011

Kiddies Ride..JOM!!..

Salam n Salam Sejahtera

Hehe, hari ni nak cerita pasal tempat aku kerja sekarang..
Kiddies Ride


jealous aku tgk budk2 ni leh nek keta..
aku x lepas2 g..
hahaha!!
bukannya apa, seriau la bwak keta, cm nak langgar owg je kat jalan 2..

Bertempat di Kulim Landmark Central(KLC),
Tingkat 2, sebelah Big Cinema..

Antara mainan yang disediakan :

1-
yang ni parents kena tolong controlkan (ada remote controlnyer)

2-
yang ni budak 2 yang kena control sendri. x berfungsi kalau guna remote control..tapi cam semcm jer..cm x jalan..

3-
jip ni pun kena control ngn remote.

4-
jip hitam ni boleh bwak budak yang berat skit. jip ni kena control sendri..

5-
yang ni motosikal..roda 3 of coz..

6-
motosikal yang kedua, sama jugak roda 3. dua2 motosikal ni dikawal oleh budak2 sendri..

7-
yang ni mmg xleh nak diselamatkan g..x guna pon, hiasan semata2..dah rosak..

Bayaran ikot masa :
@ 5 minit = RM3
@ 10 minit = RM5
@ 30 minit = RM10

to all my friends nak cari aku..
meh la sinie..

to all budak2 yang tringin nak bwak mto ngn keta..
swoh parents ke sinie..
(pastikan jgn lebih dr 5kg)

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com