Sunday, July 10, 2011

Bersih 2.0

Salam n Salam Sejahtera..

Ohoi hoi..
aku suda brani nak cakap pasal benda ni lak..


Xde la, juz nak bagi pendapat jer..
Sebab seram pulak bila tgk berita harian on9 hari ni..
Cam dasat jer..




Tuntutan diorg :
1. BERSIHKAN SENARAI UNDI
2. MEREFORMASIKAN UNDI POS
3. GUNAKAN DAKWAT KEKAL
4. MASA KEMPEN MINIMA 21 HARI
5. AKSES MEDIA YANG BEBAS & ADIL
6. KUKUHKAN INSTITUSI AWAM
7. HENTIKAN RASUAH
8. HENTIKAN POLITIK KOTOR

Cara diorg 2 salah..
Diorg menyusahkan diri je nak kena tangkap polis watpe..
Pastu, menyusahkan org ramai yang nak syok2 holiday hujung minggu..
Ada plak majlis perkahwinan terganggu..
Ye la, (pengantin kna jalan kaki, tetamu pun xmau mai)
MSU (Management & Science University) nak wat konvo pon kena tangguh..
Wat sush jer..

Tapi tgk dalam gambar,
Wah2, diorg yang kena tahan siap dapat layanan 5 bintang g..
Bgus la cm2..



Okey2, sampai sinie jer komen aku..
xnak komen byk2..
Huhu..

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com