Friday, August 26, 2011

Resepi Rahsia aka Secret Recipe..

Salam n Salam Sejahtera

Lamanya x post..huhu..bukannya apa, keja sampai malm. balik umah koi 10pm, nek atas katil.ZzZz..itu la akibat kepenatan yang teramat sgt.semalam time nak mai keja, Ya Allah, ujan gila2 vavi. aku yg pkai bju ujan pon basah, sluar+kasut aku paling terok. naseb la, kak yu aku yg baik ati sanggup bwak sluar+kasut kering. adoi, manjenyer adik bongsu sowng nie. well..hehehe..



Em, semlm aku berbuka posa ngn kuli aku kat Secret Recipe. gaji dia dah masyuk, nak belanja aku la. maceh2.. so, menunyer :

Aku melanx :

Secret Recipe Fried Rice with Satay
Komen : mmg sedap, nasi dia byk, sataynyer berganda2 beso dr sate pasar mlm..hehe..

Frosty Lime Juice
Komen : masam!! huhu, tapi refreshing..ngeh3..

Kuli aku melanx :

Grill Mushroom Chicken kottt...
Komen : xtaw kat dia, tgk makan sampai licin jorr..kui3..

Frosty Watermelon Juice
Komen : dia kata manis..

Pas2 dia ni suka sesgt order nie..esok dia ni klu kawen taw dah minum ptg nak watpa..haha!!

French Fries
Komen : suma fries samoo jer rasanya..

Pas2, sempena bulan ramadan ni diowng bg free air sirap ngn kurma..bagus2, leh dikatakan setiap kedai makan segera dia wat contohnya Pizza Hut, yg len aku xtaw la, sbb xp g..emm, harga makann kat Secret Recipe ni standard loo, mmg mahai. so, sapa2 da duit lebih nak mengebat skit bleh la p. klu xdak, toksah dok gatai. nak bayaq pakai pa? bulu idung. hehe..

But, klu kowang nak taw pa g menu2 dia yang len..[klik sini]
So, senang la nak tgk pa g yg ada, sbb klu sebut ja Secret Recipe suma owg ingat kedai kek ja kan..x aihh, benda len pon ada.. =)

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com