Wednesday, June 08, 2011

McDonald Kulim

Salam n Selamat Sejahtera..



Well2, Kulim sekarang ni dah ada McD..
yang beznya dia buka 24 jam..

Lepas enjoy tengok X-MEN : FIRST CLASS..
abang tros g bawak pusing2 Tesco Kulim..
then, makan McD..
bagusnya..

Bang cik excited makan McD

Tengah2 malam aku hentam Filet-O-Fish..
HAHA!! men2 jer..xkan la aku sanggup makan kalau bentuknya camni..
ni dia..

Selalunya kalau aku nak makan McD..
tunggu nak balik Sarawak jer
sebab melantak kat airport Kuching
ye la, paling dekat pun kat situ
jauh plak klu nak g kat Waterfront tu
faveret aku McFlurry
sedap2..hehe..

Sekarang..
dekat je dengan umah nampak gayanya
wifi pun ada
untung budak2 UniKL ngn Politeknik Kulim
boring2 nak buat assignment bley lepak sini sambil makan2

Apa2 pun, tahniah la kepada fracais makanan segera McDonald sebab wujudkan 1 lagi restoran dia kat Kulim..

THANK YOU..(erkkk!! kenyang)..

2 comments:

  1. Hello! Where is this McDonald's? Is it near Kulim Landmark Central?

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com