Wednesday, June 12, 2019

Selamat Hari Raya 2019

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Di sini Cik Timm nak mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin untuk semua rakan-rakan blogger. Terima kasih kepada semua yang masih menyokong Cik Timm untuk terus berblog walaupun sudah lama suram dari update sebarang entry.

Laptop Cik Timm hari tu keyboard dengan screen rosak. Buat masa ni baru repair keyboard je. Screen tak teruk sangat, so masih lagi boleh digunakan. Next pulaklah baru repair screen sebab mahal meh! Repair dekat kedai komputer Perangin Mall je dekat tingkat atas. Senang, hantar petang, malam dah boleh ambil. 

Cerita Raya 2019

mee kari simple
Ihsan gambar dari Abang Cik


Cik Timm hanya bercuti raya selama 3hari, bermula dari Raya ke-3 sehingga Raya ke-5. Tahun ni tak meriah sangat pun, gambar ramai-ramai dengan family pun tak ada. Memang tak sempat sebab Cik Timm kerja di Pulau Pinang. Memang tak sempat langsung. Tapi balik je untuk raya Cik Timm buat mee kari untuk kawan-kawan & family yang datang beraya. Alhamdulillah menjadi walaupun setahun sekali je masak mee kari tu. Nak resipi boleh ke Resipi Mee Kari. Tahun ni pun ikut resipi yang sama je. Senang cerita main agak-agak dan campak jer. 



Terima kasih kepada kawan-kawan yang sanggup datang beraya ke rumah. Dua hari duduk rumah je tunggu kawan-kawan yang nak datang beraya. Malam tu keluar dengan bestfriend single, seronok gedik-gedik bertukar cerita. Kulim yang kecik ni punya sesak dengan manusia yang balik kampung, kami pun lepaklah dekat KFC Pekan Kulim tu. Esoknya keluar lagi berempat ke rumah member yang dah kahwin. Lepas tu malam tu bergambar dulu di MBI Desaku. Seronok masing-masing sebab tak pernah ke sana lagi, jakun sorang-sorang. 

Hari Isnin, Cik Timm pun dah mula kerja balik. Bermulalah rutin seperti biasa. Macamana cerita raya korang yang lain tahun ni. Jom share!

3 comments:

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © fatimahnabila Designed by azhafizah.com