Thursday, August 30, 2018

Review: My Beauty Mask dari MyProductCo produk 100% Korea

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Hai semua!
Cik Timm sekarang memang suka gila dengan mask muka. Disebabkan muka Cik Timm jenis yang sesuai dengan semua produk, Cik Timm try mask korea dari My Product Co. 

Ada 3 mask muka yang boleh dicuba;


→ Red Ginseng Gold Hydrogel Mask

→ Ginger Gold Hydrogel Mask
Gold Hydrogel Mask mempunyai 99.9% emas asli untuk antioksidan dan mengelakkan kulit cepat berusia dari usia sebenar!

→ Rice Sheet Mask
Rice sheet dapat juga membantu mengelakkan kedutan dan mencerahkan kulit wajah!

Apakah kandungan dalam setiap mask?

Ekstrak madu semulajadi yang kaya dengan vitamin, amino asid, mineral dan tinggi kandungan antioksidan yang akan melindungi kulit. 
Selain itu, produk ini terhindar dari 8 bahan kimia,


Apa yang menarik dengan Gold Hydrogel Mask ini?



Rice sheet mask dia sama macam mask yang Cik Timm selalu pakai sebelum ni. Mask warna putih yang selalu kita tampalkan di muka. Tetapi yang paling menarik adalah mask Gold Hydrogel. Mask dia macam agar-agar atau jelly yang lembut dan lembik. Perlu hati-hati kalau nak letak di muka takut pecah. Tapi waktu pakai memang best sebab rasa sejuk sangat, kekadang sampai terlena. Saiz mask pun memang sesuai dengan bentuk muka Cik Timm. Esoknya memang akan rasa kulit lembut dan segar. 

Cara penggunaan mask.
Mask muka boleh dipakai seminggu 2 kali untuk kesan yang maksimum. Anda hanya perlu koyak, dan keluarkan mask dari sampul plastik. Mask itu ada 2 perlindungan plastik untuk memastikan mask itu tak rosak. Lebihan cecair dari mask jangan buang tau. Simpan dalam bekas comel dan boleh apply sebagai krim malam. 

Untuk maklumat lanjut;
Website: www.myproductco.com
Instagram: http://www.instagram.com/myproductco

3 comments:

  1. Nanti nak try guna, maklum la ada kedut2 dah

    ReplyDelete
  2. tak tahu pulak ada mask dari halia

    ReplyDelete
  3. menarik gak ni Tim, jangan tepek halia idup tu kat muka dah hehe :) beras tu memang macam sesuai untuk kulit wanita asia kan :)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © fatimahnabila Designed by azhafizah.com