Sunday, March 18, 2018

Menang Souvenir dari Giveaway Kak SYM & Kak Sal

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Hai semua! Lama sangat tak bersiaran dekat blog. Kelaut, kelangit, kebulan je mood mengupdate. Allahu pemalas ke?

Bukan, dah dua minggu Cik Timm sarat dengan bermacam aktiviti di hujung minggu. Sebab tu langsung tak sempat untuk buka lappy ni. Semalam punya Sabtu pun kirija, sebab tu badan lemau je sebab belum cukup rehat.




Hari tu Cik Timm ada join Giveaway dari Kak SYM dengan Kak Sal. Asalnya tak menang pun, tapi disebabkan penyertaan yang sangat meriah, depa pun menambah lagi hadiah. Cik Timm pun salah seorang yang menang.

Bertambah lagi koleksi key chain! Hari tu pernah dapat fridge magnet dari Korea juga tapi dari sis JM. Kali ni rezeki dengan mereka ni pulak, dapat key chain.

Terima kasih tau Kak SYM & Kak Sal. Niat dihati memang nak join depa ni travel jejauh. Tapi tak mampu lagi kot. Kekangan masa dan ongkos. Kena gigih menabung lagi, huahuahua! 

9 comments:

  1. Tahniah Cik Timm..
    Cantik hadiah giveaway SYM & Sal 💕

    ReplyDelete
  2. Wahhh bestnya dpt tambah koleksi lagi

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaa hadiahhh giveaway ni... congratsss :D

    ReplyDelete
  4. wah best nya dapat , congrat yaaa..

    ReplyDelete
  5. untung la :)
    aida tak terpilih.
    aim nak fm hu hu hu hu

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © fatimahnabila Designed by azhafizah.com