Sunday, December 10, 2017

Chicken Cheesy Bites Pilihan Piza Terbaru Pizza Hut

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hai semua!
Cik Timm dah try menu baru dari Pizza Hut, Chicken Cheesy Bites. Lama gila tak makan di Pizza Hut. Macam berkurun je? Aah, memang dah lama. Tengok iklan kat TV rasa teringin pulak.


Akhirnya dapat jugak di Pizza Hut Sunway Carnival. Penggemar cheese memang akan suka la dengan pizza baru ni. Topping dia pun biasa je, yang membezakan ada crust yang diisi dengan cheese. Ditambah lagi pulak boleh dicicah dengan cheese dip. Aumm, sangat-sangat berkrim.

pizza hut

Bagi Cik Timm, kalau penggemar piza lebih suka piza yang biasa sebab topping lagi banyak dan banyak variasi. Cik Timm pulak layan je macam mana pun. Asalkan dapat piza!

chicken cheesy bites, pizza hut

Kami ambil set untuk 2 orang. Dapat 2 Mushroom Soup, 1 appetizer Chicken Gai-Jor Rolls, 1 Regular Chicken Cheesy Bites, 2 air & 2 ais-krim.

appetizer, pizza hut

Pertama kali try appetizer ni, sebelum ni dulu-dulu tak ada pun menu ni. Sedap juga ala-ala hot dog tapi dalam tu macam ada isi. Sedap dicicah dengan sos yang disediakan. Memang puas makan, konon waktu order macam tak cukup. Nasib baik tak tamak. Hehehe. 

Ada yang dah cuba ke? Any comments?

5 comments:

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com