Friday, August 11, 2017

Review: Baju Renang Muslimah dari Fateema An Nur Enterprise

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

pulau pangkor

Ada sesiapa di sini yang masih mencari baju renang muslimah? Ramai juga tanya Cik Timm sebelum ni, mana dapat baju yang Cik Timm selalu pakai sepanjang bercuti di pulau tu. Cik Timm dapat dari online jer. Waktu mula-mula cari banyak dari Indonesia kerana pasaran di sana lebih luas dan banyak pilihan. 

Cik Timm recommend dengan penjual ni sebab harga berpatutan dan boleh dipercayai. Penghantaran pun cepat. 

Baju renang yang dijual ada dua jenis, Slim Fit dan Premium/Longgar. Jenis tudung pun boleh dipilih. Ada yang dijual set dengan baju. Semua baju ada saiz dan ukur lilit.Senang cerita, WhatsApp tanya lebih senang, diorang tau baju yang sesuai untuk badan.
baju renang muslimah, baju renang

baju renang muslimah, baju renang

Mengenai baju renang yang Cik Timm beli ni saiz M,lebih sesuai untuk tempat tertutup atau bersama keluarga sebab jenis Slim Fit. Memang jenis ni melekap di badan. Nasib baik Cik Timm berbadan kecil, jadi segala spare tire dan lelemak tak nampak 😋


Semua aktiviti pakai life jacket, jadi tak malu sangat sebab baju Cik Timm memang ikut badan. Jadi Cik Timm selalu pakai baju tshirt diluar sebelum buat aktiviti. Selamat membeli!


Untuk keterangan lanjut boleh ke socmed dibawah;
Website: baju-renangmuslimah.blogspot.com
Email: mybajurenang@gmail.com
Alamat: Fateema An Nur
No. 25-1, Jalan Tasik Utama 8,
Medan Niaga Tasik Damai,
Sungai Besi,
57000 Kuala Lumpur
Fb: www.facebook.com/mybajurenang
IG: www.instagram.com/bajurenangmuslimah
WhatsApp: 0133192915

2 comments:

  1. laaa dkt je dgn opis sy boleh cari nnt

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah kan ada produk camni...

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com