Saturday, February 09, 2013

Dinner di PUNCAK Bangunan


Aktiviti: Dinner Kem Tahunan Palapes Udara UNIMAS
Tarikh: 4 Februari 2013
Tema: Masquerate

Lokasi: Dewan Suarah Negeri
Tinggi tak lokasi dinner?
Komen: Lokasi tempat ok la, cantik sebab tinggi kan. Dapat tengok pemandangan yang lawa. Tapi,.. makanannya sangat sikit + ciput. Rasa pun biasa-biasa sahaja. Aku tak tau dia refill berapa kali. But, seriusly, makanan sikit gila!

Ucapan dari Anjutan, Tuan Shahir 
Mejar Shahril

Ada nasi putih, nasi goreng, ayam masak merah, ayam masak kuning, kerabu sotong dan sayur campur biasa.
Sambil-sambil makan, ada pertandingan karaoke, limbo dance, peragaan pakaian sambil pencarian Prince & Princess malam tu.

Nak tengok tak video aku 'menggedik+menyanyi'? Aduhai, inilah kali terahir aku buat macam ni. Lepas ni, dah taubat tak mau buat dah. Thank you Chang sebab rakamkan!


Lagu yang aku bawakkan tu lagu lama dari Siti Fairuz, Bila Rindu Ku Sebut Namamu. Klasik betoi! Pertama kali aku buat gila kacau meja VIP dekat situ. =..="

Apapun kami sebagai senior happy sebab kem ini merupakan kem terakhir kami setelah 3 tahun bergelar kadet. Penat lelah selama 3 tahun akan berakhir dan perlu bertahan selama 1 semester lagi untuk habiskan segala mende alah ni..


Habuan untuk malam tu. Karaoke no. 2 dan pertukaran hadiah!

Skuad senior yang mantap!
Skuad Junior yang sangatlah ramai! 
Skuad intermediate 
Hensemnya Rahul Syah. Hehehe..
Tak cukup ambik gambaq kat dalam, kat luaq dewan pulak.
Baju pinjam dari housemate sendiri. Hahaha! 
Balik kolej, perut minta isi lagi. Hadiah jadi mangsa kerakusan aku malam tu. Hahaha!

11 comments:

  1. wah...boleh tahan suara tu...showmanship pon terbaik...hehe

    ReplyDelete
  2. @hatimi: ala. malu timi..naseb pkai topeng..ngee..

    ReplyDelete
  3. @isyraf: errr...ensem la sgt keding!
    @mimi: biasa la akak mimi..mjlis mkn2..

    ReplyDelete
  4. Meriahnya majlis and suara pun naot bad..boleh buat album ni...

    ReplyDelete
  5. @raudzah: ha3!! album..wau! ngee..

    ReplyDelete
  6. saya dah keje..takde da majlis camni..teringin nak pakai topeng tu..hahah

    ReplyDelete
  7. @nick: bukn klu kje lgi byk event cmni ke??

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com