Tuesday, July 10, 2012

Budak "METROSEKSUAL"

Kenapalah tajuknya agak pelik, adakah aku mendefinisikan tajuk itu untuk aku? Tidak sama sekali. Hari ini praktikal dimulakan dengan bersarapan bersama 'practical partner' aku.

Yea! Dapat tengok muka serabai Is!
Acece, malu-malu pulak. Besa lar, naik motor kena pakai helmet. So, tips dia jangan pakai minyak rambut Gatsby kalau nak memakai helmet! Rutin harian setiap pagi sebelum masuk Lab, silalah ke tandas 'make up' dulu. Pembetulan, 'make up' = styling rambut ya..

Webcam? Sengal betul..
Memang aku tergelak besaq hari ni. Rajin sungguh, biasalah..baju sweater baru dari Sungai Petani. Is-Is-Is, tak larat aku nak gelak dengan gelagat hang ni oi. Inilah kisah 'practical partner' yang METROSEKSUAL.

Hari ini lunch pertama kali dalam USM. Sebelum ni, makan luar saja. Menu hari ini di Cafe Desasiswa Harapan.

Murah sahaja..
Kak Aten pun ada, coursemate UNIMAS nie..
Minum, minum..dahaga, cuaca panas..
 Tak sangka aku dapat berjimat sangat-SANGAT sebab, makan = rm1.50 + air = rm0.90. Makan pun kurang berselera sangat sebab pagi sudah bersarapan. Jimat-jimat, elaun belum muncul-muncul lagi.

Selesai lunch, jalan-jalan ambil angin ke masjid untuk solat Zohor. Terserempak dengan Abang Fikri (Student Master supervisorku), kejap lagi ikut dia ke USM Engineering Campus untuk pulangkan alat yang dipinjam.



Sebelum balik, singgah di farmasi. Beli ankle guard, nak perbetulkan balik kaki aku yang agak senget benget ni. Nasib baik dapat diskaun pula..



Cepatlah sembuh wahai kaki-ku..

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com