Wednesday, February 15, 2012

hIDUP sKUad-sKUad Yang Tak Balik KampUNG

As salam n Salam Sejahtera

Sepanjang 2 minggu cuti selepas training, ada banyak aktiviti aku buat kat kolej kenanga ni. Makan, tidur, game, makan, tidur, game. Sebab tersangatlah boring tak tau nak buat apa. Nak dijadikan cerita, skuad lelaki aku ni sangatlah rajin+gila.

Tengok macam tak ada apa-apa kan..sekadar pelajar yang bersantai-santai di Jambatan Cinta
Sebaliknya...jeng-jeng-jeng :



Inilah kerja di sebaliknya!!
Kitorang skuad perempuan buat apa? Apa lagi..

Masak-masak
Ada sambai tumis ikan, singgang, ikan goreng, budu..
Muka happy Bery, Jo n Chang



Meow pun nak join, rezeki dia malam ni,,



Skuad lelaki yang kelaparan
Asyik hantaq mesej bila boleh makan, sabaq sajalah..
Makan tak hirau keliling sudah ^^
Kesian sungguh Bery, sebijik macam ikan kaloi ^^
Gorgeous girls yang tinggai, yang len semua balik kampung =__=
 Nasib baik la ada kak-kak housemate yang pandai masak, kalau aku la di bagi ikan berketui-ketui macam tu, agak blur aku nak buat apa. So, aku sekadar tolong-tolong potong sana, blender sini. Sekurang-kurangnya boleh jugak aku yang tak reti masak ni belajaq. Hehehe^^

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com