Wednesday, November 23, 2011

Diriku Menangis

Salam n Salam Sejahtera..

Malam ni kena study untuk exam statistics esok..
Tapi, disebabkan diri aku tidak terurus dari semalam lagi, aku nak jugak post something..
Selagi tak luahkan, aku rasa aku akan terus menangis selama sebulan lagi..

Pernah tak, kowang buat keputusan yang akan buat kowang sendiri merana..
Akulah owang bodoh yang buat..

Benda bodoh tu?? NaK tau..
Tak perlu,, aku rasa terlalu bahaya untuk aku dedahkan kat sini..

Yang pastinya
Hati aku menangis sangat-sangat..
Dua hari ni merupakan hari yang paling suckss!! untuk aku..
Dan juga ujian untuk aku sementara nak final exam ni..

Ya Allah, tolonglah..aku tak mampu nak tahan air mata aku keluar..
Senang sangat dia keluar..



Dah la ada masalah lain, family pulak tak bagi aku balik..
Aku nak tenangkan diri aku kat rumah, family tak bagi pulak..
Aku nak lari mana, kalau aku tak fikir, sekarang jugak aku rasa nak bunuh diri..

Hati aku sangat-sangat rapuh sekarang ni,
Jangan la pelik kalau aku kena marah sikit pun aku akan terus menangis macam orang mati laki..
Latihan tempatan Palapes lagi 4 hari lagi..aku tak tau samada aku dapat tahan mental aku untuk latihan kali ni..
Tambah-tambah kalau aku tengok muka si "dia"..
Aku tak tau samada aku mampu tahan air mata aku untuk keluar atau tak..??

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com